Informatie over de borstcrawl vervolgles met video-analyse

Na het volgen van de borstcrawl verbetercursus kun je zelfstandig verder werken aan je persoonlijke aandachtspunten om je borstcrawltechniek te verbeteren.

Wil je na een tijdje oefenen feedback krijgen? Dan kun je een vervolgles volgen waarin je feedback en nieuwe aandachtspunten krijgt met behulp van een video-analyse. Hieronder vind je meer informatie over de vervolgles.

Voor wie?

De vervolgles met video-analyse is ideaal als je eerder een borstcrawl verbetercursus of privélessen hebt gevolgd, en je graag feedback wilt krijgen op je borstcrawltechniek.

De vervolgles met video-analyse is uiteraard ook te volgen als je niet eerder aan een borstcrawlcursus hebt deelgenomen.

Door wie?

Mijn naam is Maaike Waaijer. Ik heb tussen 2006 en 2012 aan diverse internationale zwemtoernooien deelgenomen. Mijn specialisatie lag op de lange afstanden, voornamelijk op de 10 km openwaterzwemmen.

Na mijn zwemcarrière ben ik in de roeisport terecht gekomen, waar ik drie jaar als coach van beginnende roeiploegen actief ben geweest. Gedurende deze tijd ben ik erachter gekomen hoe leuk het is om anderen te helpen in hun eigen ontwikkeling en het beste uit zichzelf te laten halen.

Waar wordt aandacht aan besteed?

Tijdens de vervolgles met video-analyse wordt feedback gegeven op je borstcrawltechniek. Met behulp van video-analyse krijg je nieuwe aandachtspunten waarmee je zelfstandig aan de slag kunt om je borstcrawltechniek verder te verbeteren.

Naast aandachtspunten krijg je ook techniekoefeningen mee die je kunt gaan gebruiken. Deze zal je in de les (kort) al een keer uitvoeren.

Optioneel:
Na afloop van de vervolgles ontvang je digitaal een rapportage van de video-analyse met jouw belangrijkste aandachts-punten voor het verbeteren van jouw borstcrawltechniek.

Borstcrawl vervolgles met video-analyse Rotterdam

Wanneer?

Kijk hier wanneer de eerstvolgende vervolglessen met video-analyse gepland staan.

Hoe groot is de groep?

Aan de vervolgles met video-analyse kunnen maximaal 4 personen deelnemen, zodat voldoende persoonlijke aandacht kan worden gegeven.

Let op: de vervolgles gaat alleen door bij voldoende animo. Nadat je je hebt ingeschreven, word je hierover op de hoogte gehouden.

Wat heb je nodig?

Voor deelname aan de cursus heb je uiteraard passende zwemkleding nodig waarin je comfortabel borstcrawl kunt zwemmen. Daarnaast heb je een zwembril en eventueel een badmuts nodig.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de borstcrawl vervolgles bedragen € 29,50. Voor dit bedrag krijg je:

  • feedback op je borstcrawltechniek
  • video-analyse met rapport
  • persoonlijke aandachtspunten en techniekoefeningen
  • toegang tot het zwembad.

Geen interesse in een rapportage van de video-analyse? Dan bedragen de kosten voor de borstcrawl vervolgles € 22,50.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden over volgende borstcrawl vervolglessen?

Vul dan hieronder je gegevens in:

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op! Je kunt mij bereiken via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@borstcrawlcursusrotterdam.nl.